Logo Wijkteams Vlaardingen

... als het even niet meer zelf lukt

telefoon 010 473 10 33

Wijkteams Vlaardingen

Wijkteams Vlaardingen, samen voor elkaar

Uw vraag

Als het even niet zelf lukt

Hebt u vragen over opvoeden en opgroeien? Lukt zelf boodschappen doen niet meer? Wordt het mantelzorgen u teveel? Voelt u zich eenzaam? Kampt u met schulden? Maakt u zich zorgen over problemen in het gezin? Of hebt u behoefte aan een hulpmiddel zoals een rolstoel, verzorging thuis of een andere vorm van geïndiceerde zorg of dienstverlening? De wijkteammedewerkers kunnen u op weg helpen.

Merkt u dat uw kind zich op school anders gedraagt dan u gewend bent en maakt u zich daar zorgen over? De gezinsspecialisten die op de school van uw kind werken, zijn ook onderdeel van het wijkteam. Via hen kunt u dus ook bij het wijkteam terecht. Behalve voor vragen kunt u het wijkteam ook betrekken bij initiatieven die u in uw buurt wilt nemen. Het wijkteam kan u net dat duwtje in de rug geven waardoor een plan gemakkelijker werkelijkheid wordt. Neem contact op met het Wijkteam Vlaardingen op 010 4731033, op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Belt u dit nummer buiten deze tijd? Dan hoort u welk nummer u kunt bellen als er sprake is van een crisissituatie of noodsituatie. Voor gewone vragen kunt u naar het inloopspreekuur in uw wijk. Uiteraard behandelen wij al uw vragen vertrouwelijk. Klik hieronder voor een overzicht van waar de wijkteams te vinden zijn.

Welkom...

... bij uw wijkteam

Het wijkteam Vlaardingen is er voor al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk en inkomen, wonen en (gezins)relaties.

Als het even niet meer zelf lukt, kunt u terecht bij het wijkteam. De medewerkers van het wijkteam helpen u graag op weg.

© 2019 Wijkteams Vlaardingen|E-colofon