Logo Wijkteams Vlaardingen

... als het even niet meer zelf lukt

telefoon 010 473 10 33

Wijkteams Vlaardingen

LET OP: wijzigingen inloopspreekuren

  • Dinsdag 17 december 2019 is er GEEN avondspreekuur aan de hoofdlocatie (Burgemeester van Lierplein). Het kantoor van Minters sluit dan om 15.30 uur vanwege een personeelsbijeenkomst.

  • Dinsdag 24 december 2019 en dinsdag 31 december 2019 is er GEEN inloopspreekuur in Holy (Hendrik Casimirstraat).

  • Vanaf 1 januari 2020 vinden de inloopspreekuren in Holy plaats in het Beweeg- en Gezondheidscentrum Vlaardingen, Zwanensingel 9, 3136 GZ te Vlaardingen.

Wijkteams Vlaardingen

Als het even niet zelf lukt, kom dan naar het wijkteam.De meeste Vlaardingers redden zich prima en lossen het liefst hun problemen zelf op. Als het nodig is, schakelen ze familie, vrienden of kennissen hiervoor in. Maar als het even niet zelf lukt, kunnen ze naar het wijkteam.

Een gesprek met een medewerker van het wijkteam kan al helpen. Die kent de regels en heeft verstand van heel veel verschillende vraagstukken. Denk aan juridische kwesties, opvoeden, uw kind op school, mantelzorgondersteuning, financiële vraagstukken, relatieproblemen, eenzaamheid en verwijzing naar specialistische jeugdhulp. En weet hij het zelf niet, dan weet hij waar u moet zijn. In het wijkteam werken o.a. sociale professionals, gezinsspecialisten, sociaal raadslieden, mantelzorgconsulenten, ouderenadviseurs en GGZ-psychologen.

Neem contact op met het Wijkteam Vlaardingen op 010 4731033, op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Belt u dit nummer buiten deze tijd? Dan hoort u welk nummer u kunt bellen als er sprake is van een crisissituatie of noodsituatie. Voor gewone vragen kunt u ook naar het inloopspreekuur in uw wijk. Uiteraard behandelen wij al uw vragen vertrouwelijk.

Hoe werkt het wijkteam? Bekijk het filmpje hieronder.

Publicaties

Hieronder vindt u een aantal publicaties die voor de cliënten van de Wijkteams Vlaardingen zijn ontwikkeld.

Vacatures wijkteams Vlaardingen

Bij de Wijkteams Vlaardingen zijn we met regelmaat op zoek naar mensen om ons team te versterken.

Overig nieuws

Wijkteams Vlaardingen ontvangen als eerste wijkteam in Nederland het certificaat Sterk Sociaal Werk! En dat trekt landelijke aandacht.

© 2019 Wijkteams Vlaardingen|E-colofon